Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page
Sale!

Philips EP5311/10 5000 Series Volautomatisch

Philips EP5311/10 5000 Series Volautomatisch

549,00 428,00


 • Description

  Product Description

  Philips EP5311/10 5000 Series Volautomatische Espressomachine

  Met de Philips 5000 Series volautomatische espressomachine maak je heel snel en met groot gemak verschillende koffiedranken, waaronder cappuccino en espresso. Door de razendsnel opwarmende boiler is je koffie altijd op de perfecte temperatuur.

  Philips 5000 Series LatteGo Volautomatische Espressomachine

  Met deze Philips EP5311/10 5000 Series volautomatische espressomachine maak je in een handomdraai de lekkerste koffiedranken. De zes mogelijkheden zijn koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, café au lait en americano. Naast de koffievariaties tover je ook zonder moeite heet water en melkschuim uit de volautomaat. Op de digitale display kun je de sterkte, temperatuur en maalgraad van je koffie instellen. Ook kun je je instellingen in de volautomaat programmeren zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie zet.

  Schoonmaak en onderhoud

  De reservoirs van de 5000 Series volautomaten zijn gemakkelijk te bereiken. De afvalbak zit aan de voorkant en de water- en bonenreservoirs bereik je aan de bovenkant van het apparaat. De ingebouwde AquaClean kalkfilter houdt je water tot vijfduizend kopjes koffie lekker schoon. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen, want de volautomaat geeft zelf een seintje wanneer het tijd is voor een nieuw filter. De zetgroep van de 5000 Series is demontabel zodat je hem makkelijk kunt reinigen. Het LatteGo systeem is echter buisvrij en dus zeer gemakkelijk af te spoelen.

  Stoompijpje of LatteGo

  In de 5000 Series zijn twee melksystemen te onderscheiden: 1) De modellen met LatteGo melksysteem hebben een extern melkreservoir met ingebouwde melkopschuimer. Dit reservoir laat het melkschuim zonder te spetteren in je kopje stromen. Wanneer je klaar bent met het bereiden van melkdranken sluit je het reservoir af en plaats je hem in de koelkast. Heel gemakkelijk en dus vers. 2) Het model met stoompijpje heeft geen bijbehorend melkreservoir en automatische opschuimer. De barista in jou maakt met een paar sierlijke bewegingen een lekker verse kan melkschuim door middel van de stoompijp. Zo heb je altijd vers schuim en kun je er ook nog je eigen creativiteit in kwijt.

  Verstelbare tuit

  Van alle gemakken voorzien

  Wie Philips zegt, zegt uitgebreide producten. Zo zijn ook de 5000 Series volautomaten zeer uitgebreid. Naast de geïntegreerde bonenmaler is de serie volautomaten ook geschikt voor gemalen koffie. De sterkte van je koffie stel je in op één van de vijf aromasterktes. Ook de maalgraad heeft vijf standen. Om de temperatuur in te stellen kies je uit drie temperaturen. Wanneer je melkdranken maakt stel je de hoeveelheid melk net zo makkelijk in. De Philips 5000 Series LatteGo volautomatische espressomachine heeft dus alle functies in huis om de lekkerste koffiedranken voor je te bereiden.

  Specificaties: Philips EP5311/10 5000 Series Volautomatische Espressomachine

  merk Philips
  fabriekstype EP5311/10 5000 series
  Productnummer 244106
  EAN Code 8710103856542
  Aan te sluiten op waterkraan Nee
  Aantal temperatuurstanden 3
  Afneembaar reservoir Ja
  Antikalksysteem Ja
  Antislip Ja
  Automatisch reinigingsprogramma Ja
  Automatische stop Ja
  Bestelcode EP5311/10
  Bonenmaler Ja
  Compatibel met iPod/iPhone Nee
  Demontabele zetgroep Ja
  Display Digitaal
  Elektrische vereisten 220 – 240 Volt
  Garantie 2 jaar
  Geheugenfunctie Ja
  Geschikt voor gemalen koffie Ja
  Heetwaterfunctie Ja
  Ingebouwde klok Nee
  Inhoud reservoir 1,8 liter
  Instelbare koffiesterkte Ja
  Instelbare koffietemperatuur Ja
  Kalkfilter Ja
  Kleur Wit
  Kleurtint Wit
  meer >>

  Afmetingen:

  Breedte 22,1 cm
  Diepte 43 cm
  Hoogte 34 cm

 • Additional Information

  Additional Information

  Merken

  Geschikt voor

  , , , ,

  Kleur

  Zwart

  Zetmethode

  Volautomaat

 • Reviews (0)
  Beoordelingen

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Philips EP5311/10 5000 Series Volautomatisch”