Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page
Sale!

DeLonghi Lattissima Pro EN750 MB Nespresso machine

DeLonghi Lattissima Pro EN750 MB Nespresso machine

449,00 355,45


Category:
Tag:
 • Description

  Product Description

  DeLonghi Lattissima Pro EN750 MB Nespresso machine

  De DeLonghi Lattissima Pro EN750.MB Nespresso machine in de kleur Brushed Aluminium, is geïnspireerd op de kwaliteit van professionele koffiemachines. De machine is eenvoudig te programmeren via het intuïtieve digitale touchscreen om zo te genieten van verschillende recepten met koffie en melk. Bereid met één druk op de knop een cappuccino, latte macchiato, ristretto, espresso, lungo, warm melkschuim, of heet water. Door het druksysteem van 19 bar wordt iedere keer weer een heerlijk kopje koffie bereid. Draai de afstelknop naar de positie reinigen om het melksysteem automatisch te spoelen. De energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

  Koffie bereiden met één druk op de knop

  De Nespresso Lattissima Pro is gemakkelijk te bedienen via het intuïtieve, digitale touchscreen. Zo geniet jij thuis van het gemak van de verschillende koffie-, en melkbereidingen. Bereid met één druk op de knop een ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, warm melkschuim, of heet water.

  Melkschuim afstellen & automatisch reinigen

  Het melkschuim is altijd perfect voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Gebruik de afstelknop voor melkschuim om de textuur van het schuim naar jouw smaak aan te passen. Draai de afstelknop naar de positie reinigen om het melksysteem automatisch te spoelen.

  19 bar druksysteem & snelle opwarming

  Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma’s van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer u koffierecepten met melk wilt bereiden.

  Intuïtief programma voor ontkalken en energiebesparing

  De Lattissima Pro koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die jou waarschuwt wanneer de machine ontkalkt moet worden op basis van de geprogrammeerde waterhardheid (5 niveaus). Het aansluitbare ontkalkingspijpje maakt het proces nog eenvoudiger. De energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

  Duurzaamheid & recyclen

  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie

  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmeting en gewicht

  – Afmeting: (hxbxl): 25.8×17.3×32 cm
  – Gewicht: 4.5 kg

  Specificaties

  volautomatisch Ja (koffie)
  waterreservoir (liter) 1,3
  melkfunctie Vaste karaf
  pompdruk (bar) 19
  aansluitwaarde (watt) 1300
  warmhoudplaat kopjes: nee
  stoompijpje (melkschuim): nee
  heet water functie
  auto ontkalkingssysteem: nee
  type machine Lattissima Pro
  gewicht (kg) 6,5
  kleur Brushed Aluminium
  merk DeLonghi
  fabriekstype Lattissima Pro EN750.MB
  garantie 2 jaar fabrieksgarantie
  ean 8004399327900
  artikelnummer 22-59-33

 • Additional Information

  Additional Information

  Merken

  Kleur

  RVS, Zwart

  Geschikt voor

  Zetmethode

  Nespresso cupjes